6/11/2019

 

Emficon, producent van emissie reductie systemen voor binnenvaart schepen, is Green Award incentive provider geworden.

 

Van links naar rechts: Jan Fransen (directeur, Green Award Foundation) en Leo Wiersma (oprichter van Emficon)

Emficon heeft zich aangesloten bij Green Award, het certificeringsprogramma voor transport over het water, ter bevordering van de veiligheid en het terug dringen van de schadelijke uitstoot aan boord van binnenvaartschepen. Emficon levert unieke opmaatgemaakte uitlaatgas systemen welke door de compacte opbouw in kleine machine kamers kunnen worden ingebouwd. Ondanks de compacte opbouw leveren de systemen waar voor hun geld. Gemeten reducties roet 99%, HC 99%, CO 99% en NOx 90%.

Green Award gecertificeerde schepen voldoen aan de normen die strenger zijn en verder gaan dan de wettelijke eisen.

Emficon voegt zich bij andere havens en bedrijven die voordelen bieden door het Green Award programma. Binnenvaart ondernemers die een Emficon systeem aanschaffen krijgen de eerste Green Award certificering cadeau en een korting van 20% op het speciale Green Award service contract.

Green Award verwelkomd Emficon en voorziet een vruchtbare samenwerking.