(Click here for: Engels / Deutsch / Français)

Van Meeuwen Lubrication is een Green Award Incentive Provider geworden

01/11/2021

Van Meeuwen Lubrication en Green Award Foundation zijn trots en dankbaar te kunnen aankondigen dat Van Meeuwen Lubrication een nieuwe Green Award Incentive Provider is geworden.

Van Meeuwen Lubrication en Stichting Green Award

Een gerenommeerde naam als distributeur van hoogwaardige smeermiddelen en specialist in smeertechnisch onderhoud met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van industriële smering.

De zorg voor het milieu is zeer belangrijk en in het algemeen worden de voorschriften steeds strenger. Als gevolg daarvan neemt de vraag naar biologisch afbreekbare smeermiddelen toe.

Natuurlijk een positieve ontwikkeling voor het milieu. Maar ook vanwege het feit dat milieuvriendelijke smeermiddelen (EAL’s) door de verbeteringen aanzienlijk beter presteren dan conventionele producten. Met de biologisch afbreekbare smeermiddelen van Van Meeuwen spaart u dus niet alleen het milieu, maar ook belangrijke bedrijfsmiddelen en onnodige kosten.

Met de toetreding van Van Meeuwen Lubrication wordt het voor zowel Green-Award zeevaart- als binnenvaartcertificaathouders mogelijk om tegen een gereduceerd tarief middelen, advies en trainingen af te nemen. Met de toetreding als nieuwe Green Award Incentive Provider wil Van Meeuwen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de scheepvaart wereldwijd.

Green Award verwelkomt zeker biologisch afbreekbare smeermiddelen als toevoeging aan de lange lijst van stimuleringsmaatregelen die door haar partners worden aangeboden. Meer aandacht voor het voorkomen van vervuiling van het water (rivieren en zeeën) is niet alleen logisch, maar is ook een must om al onze duurzaamheidsagenda’s te versnellen en onze voedselketen te beschermen.

Lagers gesmeerd met smeermiddelen van Van Meeuwen

Hoge prestaties & voordelig

Van Meeuwen Lubrication heeft een sterke focus op Technologie, Economie en Milieu. Met het volledige programma high performance Environmentally Acceptable Lubricants (EAL’s) biedt Van Meeuwen oplossingen voor o.a. Stern Tubes, Deck Hydraulics, Cranes en Wire Ropes.

Wat biedt Van Meeuwen?

Lubricants:

  • Green Point biologisch afbreekbare smeermiddelen – tegen een gereduceerd tarief van 10%
  • Royal Purple biologisch afbreekbare smeermiddelen – tegen een gereduceerd tarief van 5%
  • Bel-Ray biologisch afbreekbaar smeermiddel – tegen een gereduceerd tarief van 5%
  • PANOLIN biologisch afbreekbare smeermiddelen – tegen een gereduceerd tarief van 5%

 

Advies:

  • Lubrication Consultancy Services – tegen een gereduceerd tarief van 10%

 

Onderwijs:

  • Smeringsopleidingen & cursussen – tegen een gereduceerd tarief van 10%

 

Kijk voor meer info op de website https://vanmeeuwen.com/en/lubrication/