THB Verhoef wordt Green Award Incentive Provider

23-05-2023

Op de beurs Maritime Industry is officieel bevestigd dat THB Verhoef – Diesel & Gas Engine Components zich heeft verbonden aan Green Award als incentive provider. THB Verhoef biedt eigenaren van schepen met een Green Award certificaat een korting van 4% op alle motoronderdelen.

THB Verhoef is een vooraanstaand familiebedrijf in de wereldwijde in- en verkoop van onderdelen voor diesel- en gasmotoren in de scheepvaartsector. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft THB Verhoef een sterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitgebreide voorraad, waardoor zij snel en accuraat kunnen leveren. Alle onderdelen van THB Verhoef zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan strenge eisen. Ze worden grondig gecontroleerd, zijn Europees vervaardigd en indien nodig verbeterd om aan de hoogste normen te voldoen.

Adriaan Verhoef, CEO THB Holding, ziet een belangrijke rol weggelegd voor het bedrijf in de energietransitie: “Wij streven er altijd naar om met onze motoronderdelen van hoge kwaliteit bij te dragen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van scheepsmotoren. Onze visie is om een actieve rol te spelen in de energietransitie en een positieve impact te hebben op de vermindering van emissies in de scheepvaartsector.”

Jan Fransen, Executive Director van Green Award sluit daaropaan: “Voor zowel zeevaart als binnenvaart geldt dat goede motoronderdelen essentieel zijn voor een betrouwbare, efficiënte en duurzame werking van schepen. Ze dragen bij aan kostenbesparingen door o.a. minder slijtage, minder brandstofverbruik  en minder uitval.  Dit resulteert in een positieve gebruikerservaring, verbeterde veiligheid en minder impact op het milieu. En dit zijn nou precies de kernwaarden van Green Award: kwaliteit, veiligheid en milieu. Vandaar dat THB Verhoef-Green Award een mooie match is!”

Met de samenwerking tussen THB Verhoef en Green Award worden eigenaren van schepen met een Green Award certificaat aangemoedigd om te profiteren van de 4% korting op alle producten van THB Verhoef. Dit biedt hen niet alleen financiële voordelen, maar ook de mogelijkheid om hoogwaardige motoronderdelen te verkrijgen die bijdragen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De korting geldt voor zowel zeeschepen als binnenvaartschepen met een Green Award certificaat.