Stolt Tankers is Green Award incentive provider

13-11-2023

Stolt Tankers is aangesloten bij Green Award als incentive provider. Vanaf 1 november 2023 vergoedt Stolt Tankers 100% van de kosten van het Green Award Certificaat aan eigenaren van binnenvaarttankers die onder contract bij Stolt Tankers varen. Stolt Tankers ziet Green Award certificering als een geweldige kans voor scheepseigenaren om hun eigen inzet voor duurzaamheid te laten zien nu de maritieme industrie zich beweegt in de richting van een groenere toekomst.

Maickel Uijtewaal, chartering manager bij Stolt-Nielsen: “Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze strategie. We zetten ons in om te investeren in praktijken die processen verbeteren en resultaten behalen.”

Jan Fransen, directeur Green Award, is blij met met partnerschap: “Als ’s werelds grootste operator van chemicaliëntankers zo’n besluit neemt, vervult ons dat met gepaste trots. Het bevestigt dat we met onze formule inspireren-inspecteren-certificeren-belonen op de goede weg zijn. Wij hebben nu 10 Stolt Tankers met een Green Award Binnenvaart-certificaat en kijken uit naar een vervolg. Hopelijk ook in de zeevaart!”

 

Foto: Uit handen van Jan Fransen ontving Stolt de officiële Green Award plaquette. V.l.n.r.: Maarten Speksnijder, Jan Fransen, Maickel Uijtewaal, Nelis de Kreek, Joost Mast