Mijlpaal: 30 jaar Stichting Green Award!

07-02-2024

Vandaag markeren we een mijlpaal: 30 jaar geleden zette Stichting Green Award haar missie in gang om de maritieme sector te begeleiden naar de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Bij onze start was duurzaamheid in de scheepvaart nog in de pioniersfase, en het is hartverwarmend om te zien hoe wijdverspreid dit concept nu is omarmd. Over de hele wereld, voor heel veel scheepstypen in de zee- en binnenvaart. En met honderden partijen die een Green Award certificaat erkennen en belonen.

Onze collectieve inspanningen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid – mét veel aandacht voor de bemanning – sluiten naadloos aan bij de uitdagingen waar wij met elkaar voor staan. Dat blijkt ook uit het feit dat wij maar liefst 13 Sustainable Development Goals in onze programma’s adressseren.

Dank aan alle betrokkenen en let’s keep up the good work!