Mooie match: TransMatch – Green Award

29-05-2024

Green Award verwelkomt met trots TransMatch als nieuwe partner. Het Belgische bevrachtings- en transportbedrijf gaat de Green Award-certificaatkosten van binnenvaartschepen die voor hen varen voor 100% vergoeden.

Op de stand van Green Award op de beurs Maritime Industry werd de samenwerking bevestigd met de overhandiging van het Green Award bord.
Lazlo Albrecht, eigenaar van TransMatch, nam het bord in ontvangst van Jan Fransen, executive director van Green Award. Vervolgens voegde Lazlo het TransMatch-logobordje toe aan de uitgebreide wand met logobordjes van alle Green Award incentive providers.

Foto (l-r) Jan Fransen (Executive director Green Award) en Lazlo Albrecht (eigenaar van TransMatch)

TransMatch is gespecialiseerd in het vervoer van droge bulkladingen zoals granen, veevoer, meststoffen en kolen. Met een eigen scheepsruimte en een vaste vloot van schepen van 500 tot 4.000 ton biedt het bedrijf betrouwbare transportoplossingen. Met binnenvaart als meest duurzame transportmodus draagt TransMatch bij aan een lagere CO2-uitstoot en verlicht het de verkeersdruk op de wegen.

Jan Fransen: “De groeiende interesse in duurzaamheid in omliggende landen is duidelijk merkbaar. Daarom zijn we blij met toetreding van TransMatch, een Belgische partner die nauwe banden heeft met binnenvaartondernemer en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Een perfecte match!”

Lazlo Albrecht: “Transport over water is niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënter dan andere vervoersvormen. Door onze schepen aan te moedigen om het Green Award-certificaat te behalen, sluiten wij naadloos aan bij de groeiende behoef aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijk transport”.

Lazlo Albrecht, eigenaar van TransMatch