NPRC vergoedt 100% certificaatkosten

18-08-2022

NPRC was in 2018 het eerste samenwerkingsverband in de binnenvaart dat haar leden een bijdrage verleende aan de Green Award-certificaatkosten. NPRC doet daar nog een schepje bovenop. Met terugwerkende kracht tot 1 januari 2022 betaalt de binnenvaartcoöperatie 100% van de certificaatkosten van haar leden.

Commercial Development Manager Robert van Vliet: “Duurzaamheid is een vanzelfsprekendheid binnen NPRC en staat hoog op de agenda van onze klanten. Als coöperatie ondersteunen wij het vergroenen van schepen, zowel moreel als financieel. Groene en veilige scheepvaart is de toekomst!”

Green Award’s Executive Director Jan Fransen is in zijn nopjes met het besluit van NPRC: “Met deze mooie extra stimulans verwachten wij dat nog meer binnenvaartondernemers zichtbaar willen maken dat zij zich inspannen voor een beter milieu voor ons allemaal”.

No alt text provided for this image